El Sporting Femenín nun pudo puntuar en Tajonar

El segundu equipu debutó en Primer Nacional con derrota énte'l Victoria FC

0
692

La segunda xornada de la Lliga Reto Iberdrola terminó con derrota pal Sporting Femenín na so visita a Tajonar pa midise al CA Osasuna. L’once inicial escoyíu por Ricardo Alonso y Rafael Bernal cuntó con Paula Madrazo, Paz Sánchez, Marta Nieto, Pipa, Noelia, Pañu, Nuria Cueto, Neymer, Irene, Yaiza y Alba Fernández.

Les roxiblanques tuvieron les sos oportunidaes con empate a cero con delles ocasiones d’Irene tres una llegada per banda y un saque d’esquina que nenguna moza foi capaz de rematar. Nel minutu 15, Mai Garde fixo’l primeru para les navarres. Darréu, Nuria Cueto tuvo a puntu d’empatar el partíu pero’l so remate estrellóse nel palu de la portería de M. Sampalo. ‘Las rojillas’ buscaben centros llaterales para faer dañu mientres tol partíu y el Sporting trataba de combinar pa llegar enriba pero’l segundu tantu foi un xarru d’agua frío yá que Yaiza acabó marcando en mesma portería. Pese al 2-0 nel marcador, les roxiblanques tuvieron otros dos ocasiones enantes del descansu. La segunda parte siguió la tónica. Nun foi hasta’l final del alcuentru cuando les navarres pudieron cerrar el partíu con dos goles de Sara Carrillo y Lara, de penalti, nos minutu 81 y 84, respectivamente.

Pal entrenador, «al equipu pesó-y la inesperiencia na categoría». «Aguantamos bien la primera parte pero’l marcador final ye’l reflexu de la simplería d’un equipu y l’esperiencia del otru». Al respective de la prósima xornada, Ricardo Alonso sorrayó que «el Pozuelo ye un rival de la nuesa lliga. Tenemos que puntuar pa tomar aire y dar ánimu a la plantiya». La tercer xornada de la Lliga Reto Iberdrola pal Sporting Femenín va ser ante’l CF Pozuelo de Alarcón (domingu, 12 hores) en Mareo. Les madrilanes vienen de perder ante’l Athletic Club B por 0-1.